Taste Atlas objavio 14 najgore rangiranih srpskih jela: Na prvom mestu desert iz Vojvodine

Popularni portal za gastronomiju, Taste Atlas, objavio je listu najlošije rangiranih srpskih jela, na osnovu ocena korisnika ovog sajta.
Prvo mesto na njihovoj listi zauzimaju rezanci s makom, desert iz Vojvodine, koji nije baš toliko uobičajen u ostalim delovima zemlje.
 
U opisu jela piše da se ovaj desert ranije smatrao velikom poslasticom, a danas se tretira kao hrana za siromašne.
Drugo mesto, kako prenosi City Magazin, zauzimaju pihtije.
 
Treća je leskovačka kavurma, četvrta je popara, a peto mesto zauzima lenja pita.
Pogledajte u nastavku kompletnu listu 14 najlošije rangiranih jela iz Srbije, koja su dobila najniže ocene u konkurenciji ostalih srpskih specijaliteta na sajtu Taste Atlas.
 
1. Rezanci s makom
2. Pihtije
3. Leskovačka kavurma
4. Popara
5. Lenja pita
6. Riblji paprikaš
7. Srpska salata
8. Proja
9. Duvan čvarci
10. Makovnjača
11. Prebranac
12. Svadbarski kupus
13. Čorbast pasulj
14. Slatko od jagoda

Komentari 112

  • Anonymous

    14.04.2024 12:47
    Haha pa koja budala je ovo ocenjivala? Neko ko nije probao vise od zamrznurog pomftita do 30.godine?
  • Dragan 68

    07.04.2024 13:33
    Kuvar
    Po nkima izgleda da svi treba da koristimo mekdonalds ili kentaki
  • /

    06.04.2024 14:08
    /
    @Milovan Telep
    ni sarma nije srpska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.