Najgori muški kiksevi u krevetu

Iako muškarci smatraju da im u krevetu nema premca, često se događa da zbog sitnica dožive loše iskustvo.

Iako muškarci smatraju da im u krevetu nema premca, često se događa da zbog sitnica dožive loše iskustvo.

Nedostatak higijene, zanemarivanje želja partnerke i beg od predigre samo su mali deo njihovih navika koje žene nikako ne vole.

1. Misli da sve zna

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera je činjenica da ne slušaju, a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo. Kako u svakodnevnim situacijama tako i u krevetu prevladava njihovo veliko sveznajuće 'ja' , pa tako najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava s poznatom rečenicom 'Ja to znam bolje od nje'.

2. Seks bez zagrevanja

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama baš i nije po volji. Predigru žene obožavaju pa im je zato potrebno ugoditi.

3. Higijena

Pitanje lenjosti kod muškaraca najčešće se ogledava u krevetu, gde njihovi opojni mirisi za koje smatraju kako su pitanje muškosti ženama nimalo nisu primamljivi. Prizori znojavih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca.

4. Ćuti i radi

Segment ćutanja tokom vatrenih igrica u krevetu jači pol s radošću praktikuje, ali ženama to nije po volji. Šaputanje na jastuku dame priželjkuju jednako kao i predigru. Stoga je vreme da svoje duboke seksi glasove u krevetu upotrebite s jednakim žarom kao i prilikom žustrog navijanja, užitak i zadovoljstvo biće zagarantovani.

  • Muški mozak

    01.10.2012 18:58
    @ Novosadjanka
    U pravu si. Muški mozak, zbog brzine rada/tj. brzopletosti/ ne razlikuje mnogo "greh" od grešaka, pa brlja...važno da se nešto radi, pa makar i seks.
  • novosadjanka

    01.10.2012 13:01
    poslati ovo na adrese svih muskaraca na svetu!!!! bravo za autora....koji je garant.....ZENA :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.