FOTO: Prva nudistička plaža u Južnoj Africi

Oko sto nudista okupilo se u subotu na jednoj plaži u Južnoj Africi u Indijskom okeanu kako bi proslavili privremenu dozvolu lokalnih vlasti za otvaranje nudističke plaže, javio je Frans pres.
Oko sto nudista okupilo se u subotu na jednoj plaži u Južnoj Africi u Indijskom okeanu kako bi proslavili privremenu dozvolu lokalnih vlasti za otvaranje nudističke plaže, javio je Frans pres.

Plaža koja se nalazi u okviru prirodnog rezervata Mpendžati, oko 150 kilometara južno od Durbana na istoku zemlje, već 20 godina je utočište nudista koje su vlasti tolerisale. Nudisti na toj plaži su mogli da budu kažnjeni zbog nepristojnosti.

Lokalne vlasti nedavno su odlučile da dozvole nudizam na plaži dugoj 500 metara, uprkos negodovanju meštana koji smatraju da nudisti "negativno utiču na zdrav način života jer privlače perverzne osobe".

U očekivanju razmatranja žalbe meštana, vlasti su odlučile da izdaju privremenu dozvolu nudistima. Udruženja nudista su navela da poštuju stroga pravila ponašanja koja zabranjuju nepristojno ponašanje i voajerizam.

"Bilo je fantastično danas na plaži. Bilo je dosta sveta. Nismo imali nikakvih problema", rekao je Frans presu predsednik nacionalnog udruženja nudista Serž Pavlović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.