Uskoro letovi za Ameriku iz Beograda

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je u potpunosti tehnički spreman za uspostavljanje interkontinentalnih letova, izjavio je generalni direktor tog preduzeća Velimir Radosavljević.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je u potpunosti tehnički spreman za uspostavljanje interkontinentalnih letova, izjavio je generalni direktor tog preduzeća Velimir Radosavljević.

On je podsetio da su prazninu koja je nastala prethodnih godina u interkontinentalnim vezama regiona sa severnoameričkim kontinentom prekinule nacionalne aviokompanije Rumunije, Mađarske i Češke.

Najavljujući da se sledeće godine očekuje procvat vazdušnog saobraćaja na beogradskom aerodromu, Radosavljević je rekao da je planirano da se u 2011. proširi zgrada aerodroma za prijem putnika i platforma "C" tako što će biti izbetoniran prostor veličine dva fudbalska igrališta.

Intenzivno se, prema njegovim rečima, ulaže u nabavku opreme za prihvat i otpremu aviona, bezbednost na aerodromu i opremu za zimski štab.

Radosavljević je naglasio da je beogradski aerodrom opremljeniji od aerodroma na teritoriji bivše Jugoslavije i da je pre nekoliko dana nabavljeno najmodernije vatrogasno vozilo.

  • Marko

    15.11.2010 15:58
    USA
    Jedva čekam!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja