Za NG najtraženiji Tajland i Dubai

I ove godine vlada veliko interesovanje za udaljene destinacije za Novu godinu. Najtraženiji su Tajland i Dubai.
I ove godine vlada veliko interesovanje za udaljene destinacije za Novu godinu. Najtraženiji su Tajland i Dubai.

Ko ne bi poželeo da provede Novu godinu na nekoj dalekoj destinaciji, po mogućstvu gde je toplo i sunčano. Međutim, to je uglavnom rezervisano za one sa malo “dubljim” džepom. Iako je ekonomska kriza uticala i na njih, u nekim turističkim agencijama aranžmani za udaljene destinacije već su rasprodate.

Milica Žarković iz turističke agencije “Kontiki” za “Blic” kaže da su aranžmani za daleke destinacije mahom već rasprodati za novogodišnje praznike.

Veliko interesovanje u ovoj agenciji je za Tajland i Dubai, gde su već otvorena nova, dodatna mesta za zainteresovane. Građani su takođe zainteresovani za Bankok i Puket, pa oni sa malo “dubljim” džepom, mogu tamo da otputuju po ceni od 1.590 evra.

Slična situacija je i sa aranžmanom za Rio de Žaneiro. Za 13 dana u Riu treba izdvojiti 1.990 evra.

Srpskim turistima je za novogodišnje praznike veoma interesantan Izrael. Tako za 1.470 evra za 13 dana, koliko traje ovo putovanje, u Izraelu se čeka “najluđa” noć, ali i Božić.
  • Vladimir

    23.11.2010 23:09
    Koji gradjani?
    O kakvim gradjanima se ovde prica??? Ako su to najpopularnije destinacije, pre ce biti da obicni gradjani ne idu nigde...

    Ili to ili sam ja budala. Ili oboje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja