Spavajte u Barbikinoj kući

Početkom decembra luksuzni Grand Hotel Savoy u talijanskoj Cortini d’Ampezzo otvara vrata apartmana uređenog u barbikinu stilu.

Početkom decembra luksuzni Grand Hotel Savoy u talijanskoj Cortini d’Ampezzo otvara vrata apartmana uređenog u barbikinu stilu.

U saradnji s Mattelom, proizvođačem poznate lutke, najluksuzniji hotel u Cortini uredio je ružičasti apartman i nazvao ga “Suite Barbie”. Ovo nije prvi takav apartman jer se slavna lutkica slavi i u Plazi Athénée hotelu u Parizu, hotelu Husa Princesa u Barceloni i u Palm Resortu u Las Vegasu. Ne treba posebno naglašavati da je u barbikinom apartmanu sve ružičasto, od nameštaja do peškira, na jastucima i peškirima izvezeni su njeni inicijali, a čak je i ogrtač za kupanje - ružičast.

Pored kamina su dve skulpturice ružičastih pudlica, a okviri za ogledala složeni su od barbika. Hotel u zanimljivoj ponudi u svom apartmanu nudi ružičasti šampanjac i muffine, ali ne spominje Kena!  No, to je manje važno s obzirom na to da su u apartmanu tri spavaće sobe s velikim krevetima, kamin, jacuzzi... Vikend u ovom apartmanu košta 4000 dolara.

Za svoj najnoviji apartman barbika je "odabrala" hotele u mondenskom zimovalištu u Dolomitima, naravno, sa pet zvezdica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja