Britiš ervejz ukinuo letove iz Beograda

Aviokompanija Britiš ervejz najavila je da će 1. decembra obustaviti letove na liniji Beograd-London.
Aviokompanija Britiš ervejz najavila je da će 1. decembra obustaviti letove na liniji Beograd-London. Kako su naveli u Britiš ervejzu, linija od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do londonskog Hitroua biće ukinuta jer nije profitabilna.

Britanska aviokompanija je do sada sedam puta nedeljno letela između Beograda i Londona, a prema podacima sa kompanijskog sajta www.britishairways.com poslednji letovi na toj liniji biće obavljeni 30. novembra. Putnici iz Beograda do Londona će moći da otputuju direktnim letovima srpske aviokompanije Jat ervejz i mađarske niskotarifne avkiokompanije Viz er.

Prema podacima sa sajta beogradskog aerodroma, Jat ervejz će tokom zimskog reda letenja između beogradskog aerodroma i londonskog Hitroua leteti jednom dnevno. Viz er će tokom zimske sezone od 31. oktobra 2010. do 26. marta 2011. godine iz Beograda do aerodroma Luton u Londonu leteti sredom, petkom i subotom. dok će u periodu od 20. decembra do 3. januara biti uveden i dodatni let ponedeljkom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja