Evropski dan mladog vina na Paliću

Primiče se treći četvrtak novembra meseca, dana kada vinska Evropa slavi novo vino. Dođi na Palić u subotu, 19. novembra na Evropski dan mladog vina.
Primiče se treći četvrtak novembra meseca, dana kada vinska Evropa slavi novo vino. Dođi na Palić u subotu, 19. novembra na Evropski dan mladog vina.

 

Učešće na toj manifestaciji je najavilo više od 30 proizvođača vina i rakije iz severno-bačkog regiona. U okviru manifestacije će biti organizovana izložba dizajna i promo materijala proizvođača vina i rakije Srbije kao i izložba promotivnih materijala u turizmu Srbije te će se dodeliti priznanja za najbolje u navedenim oblastima.
Pored degustacije vina i rakije, posetioci na objektu Velika terasa će moći da uživaju i u različitim gurmanskim specijalitetima.
Evropski dan mladog vina otvoriće vitezovi vinskog reda "Arena Zabatkiensis" pozdravnom rečju i ceremonijalom, nakon čega će posetioci moći da uživaju uz muziku tamburaša i mlado vino sa severa Bačke.
U okviru manifestacije će biti organizovana izložba dizajna i promo materijala proizvođača vina i rakije Srbije, kao i izložba promotivnih materijala u turizmu Srbije i dodeliće se priznanja za najbolje u tim oblastima.
Predviđen je i prateći stručni program za izlagače, kao i prezentacija nove turističke mape vina i destilerija Vojvodine.
Za proizvođače će biti održana stručna predavanja "Vinski turizam u funkciji tržišta", "Značaj propagande u oblasti proizvodnje pića" i "Značaj i mogućnost učešća proizvođača vina i rakija na domaćim i inostranim sajmovima i manifestacijama po povlašćenim uslovima".
Oni će, takođe, moći da se upoznaju sa načinima konkurisanja za dobijanje bespovratnih sredstava od pokrajinske i republičke vlade i međunarodnih fondova i kriterijumima za formiranje turističkih "puteva do podruma".
Na kraju manifestacije biće proglašeni najbolji promotivni materijali, dizajn ambalaže i etiketa vinarija i i destilerija Srbije u okviru dela Festivala tržišnih komunikacija "Promofest - Travel".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.