VIDEO: Hello Kitty terminal i avioni

Tajvanski EVA Air sada u svojoj ponudi ima i 3 Helo Kitty aviona. Takođe, ceo terminal je u znaku ove cica-mace.
Tajvanski EVA Air sada u svojoj ponudi ima i 3 Helo Kitty aviona. Takođe, ceo terminal je u znaku ove cica-mace.

Ovaj avioprevoznik nedavno je pokrenuo 3 aviona koja su u duhu mace, a sem aviona u njenom znaku su i kola koje prevoze prtljag, stjuardese i hrana. Prema rečima PR-a kompanije Ani Jong putnici su i više nego oduševljeni ovim avionom i svim onim što uz njega dolazi. "Mnogi ljudi traže da putuju baš u Hello Kitty avionu", rekla je ona. "Odaziv je do sada odličan."

Ovo nije prvi put da tajvanski drugi najveći avioprevoznik i japanska kompanija Sanrio, koja poseduje Hello Kitty brend, sarađuju. Ove dve kompanije su 2005. godine pokrenule prvu generaciju Hello Kitty aviona, koja je "letela" četiri godine – do isteka ugovora.

Novi avioni Apple Jet, Global Jet i Magic Jet prevoziće putnike najmanje godinu dana do različitih destinacija iz Taipeia. Magic će sobraćati do Sapora i Guama, Apple do Seula i Fukuoke, a Global do Hong Konga i Tokija.

Magično Hello Kitty putovanje počinje na aerodromu gde dobijate specijane karte i nalepnice za prtljag, sa njenim znakom naravno. Onda putnici kreću put Hello Kitty gejta koji je ružičaste boje. U avionu se nalazi više od 100 predmeta i sitnica koji su specijalno dizajnirani sa motivima ove mace – uključujući i podmetače za glavu, maramice, papirne čaše, flašice za mleko, grickalice, sapune, losione za ruke, hranu i sladoled.

Poseban sajt posvećen ovoj turi (dostupan samo na kineskom, korejskom i japanskom jeziku) u glavnoj ulozi ima poznatu macu Kitty White (njeno pravo ime) – i na njemu možete saznati da je ona teška koliko i 3 jabuke, a visoka kao 5 jabuka.

Avion Hello Kitty je nov model Airbus-a A330-33s i ima 30 mesta u biznis klasi i 279 u ekonomskoj.

  • Duchess of Shangay

    09.02.2012 09:08
    Ne mogu da odolim:
    http://www.youtube.com/watch?v=CCO2wBMpB08

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.