Jat nagrađuje putnike

"Jat ervejz" će povodom 85. godina postojanja, pustiti u rad novi sistem nagrađivanja svojih najvernijih putnika - "Ekstra flajt klub".
"Jat ervejz" će povodom 85. godina postojanja, pustiti u rad novi sistem nagrađivanja svojih najvernijih putnika - "Ekstra flajt klub".

"Jat" u prvoj, automatizovanoj fazi novog "frikvent flajer programa" nudi mogućnost učlanjenja u klub lojalnih putnika, čak i pre nego što bude obavljen prvi let "Jatom".

Članovi "ekstra flajt kluba" mogu postati i svi oni koji su tokom proteklih 15 meseci leteli avionima srpske nacionalne aviokompanije i odmah dobiti besplatnu kartu ukoliko su zadovoljili sve uslove novog "Let više" programa.

Sa sakupljenih pet letova avionom uz kartu "Jata", putnik ima pravo na besplatnu "bonus-kartu" u jednom pravcu, a sa 10 letova uz "Jatovu" kartu stiče pravo na povratnu "bonus-kartu". U narednoj fazi "Jat" će omogućiti svojim najvernijim putnicima da svoje bonuse sakupljaju u skladu i u zavisnosti od cene karte i klase mesta u avionu.

Svim svojim dosadašnjim lojalnim putnicima i budućim članovima "ekstra flajt kluba" "Jat ervejz" omogućava da svoje bonuse sakupljaju kako na "Jatovim", tako i na letovima partnerskih kompanija, ukoliko kupe avionsku kartu "Jat ervejza".

Učlanjenje u klub vrši se na sajtu "Jata" ili prijavom na najbližem prodajnom mestu nacionalne aviokompanije.

  • 18.06.2012 08:42
    Stara vest
    Ovo postoji vec godinama, ali predpostavljam da im nije bilo u interesu da dele besplatne karte pa nisu najavljivali na sva zvona. Ja sam dobila kartu za 5 povratnih letova jos negde 2010 ako se ne varam. I dobila sam u klasi u kojoj sam putovala. U prevodu za 5 povratnih karata do tivta necete dobiti povratnu do moskve. Ja sam za letove u pariz dobila jedno besplatnu do amsterdama.
  • pawlle

    17.06.2012 14:59
    ko prezivi let dobije nagradu !!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.