Disney Magic - najbolji kruzer na svetu

Disney Cruise Line proglašena je za najbolju kompaniju u oblasti putovanja kruzerima za 2013. godinu prema izboru čitalaca magazina CondeNastTraveler.com.
Disney Cruise Line proglašena je za najbolju kompaniju u oblasti putovanja kruzerima za 2013. godinu prema izboru čitalaca magazina CondeNastTraveler.com.

Najstariji brod u njihovoj floti, Disney Magic proglašen je za najbolji u kategoriji velikih kruzera.

Dva druga njihova broda takođe su odlično ocenjena, pa je Disney Wonder zauzeo drugo, a Disney Dream treće mesto u istoj kategoriji. Novi Disney Fantasy smešten je na 8. mesto.

Drugi dobitnici priznanja su Grand Circle Arethusa za najbolji mali kruzer, Crystal Symphony za najbolji brod srednje veličine i Grand Circle Provence za najbolji rečni brod.

Ostala mesta u kategoriji velikih brodova zauzeli su Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox, Queen Mary 2, Celebrity Solstice, Fantasy, Royal Caribbean Oasis of the Seas i Princess Cruises Emerald Princess.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja