Šta koja nacija voli da radi na plaži

Najnovije istraživanje za cilj je imalo da otkrije navike na plaži pojedinih nacija, a Nemci su na prvom mestu turista koji ne vole da na sebi imaju nikakvu odeću kada su na plaži.
Najnovije istraživanje za cilj je imalo da otkrije navike na plaži pojedinih nacija, a Nemci su na prvom mestu turista koji ne vole da na sebi imaju nikakvu odeću kada su na plaži.

Dancu su pokazali sličan nivo samopouzdanja, dok su "najstidljiviji" građani Japana i Malezije. Francuzi na plaži najviše vole da se vide u kupaćim gaćama, dok ih najviše zapravo nose Brazilci.

Najsamosvesniji su građani Velike Britanije koji pre odmora kreću na dijetu ili počinju da se bave nekom fizičkom aktivnošću kako bi bili spremni da pokažu svoje telo na plaži. Turisti iz Indije će na plaži najviše vremena provesti praveći peščane zamkove, dok turisti iz Singapura dobar deo vremena provode pored vode u strahu od ajkula.

Ovo istraživanje sproveo je sajt Expedia na preko 8.600 odraslih osoba iz celog sveta.

  • Maja

    21.07.2013 09:40
    @Micko
    Ah, pa ne svi, ima nas izgleda i sa nemackim genima :)
  • Micko

    21.07.2013 07:24
    A sta Srbi vole?
    Naravno-da jedu paradajz :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.