Oktoberfest ove godine i u avionima

Bliži nam se Oktoberfest, najveći festival piva na svetu, a upravo iz tog razloga avio kompanija Lufthansa želi svojim putnicima da omogući prvi dodir s festivalom već na visini od nekoliko kilometara iznad zemlje.
Bliži nam se Oktoberfest, najveći festival piva na svetu, a upravo iz tog razloga avio kompanija Lufthansa želi svojim putnicima da omogući prvi dodir s festivalom već na visini od nekoliko kilometara iznad zemlje.

Od 18. septembra, Lufthansa će na linijama koje vode prema Minhenu svoje konobarice obući u tradicionalnu nošnju koja uključuje i popularne lederhozne. Tako će putnici koji na Oktoberfest putuju iz Njujorka, Čikaga i Tokija prvi dodir s Oktoberfestom imati odmah po ukrcavanju u avion.

Ovo nije prvi put da Lufthansa svoje putnike časti "Oktoberfest posadom", a ta praksa se pokazala veoma uspešnom proteklih godina. Oktoberfest uniforme su rađene posebno po meri Lufthanse, u bojama ove avio kompanije, kraljevsko plave, žute i bele.

Ne letite za Minhen? Nema veze. Svejedno se možete upoznati s ponudom Oktoberfesta putem menija u biznis klasi. Lufthansa će služiti poznate specijalitete poput landjage i radi (hladna, dimljena kobasica s rotkvicom), knedle s pečurkama i naravno - Bavarsko pivo.

  • IFly

    14.09.2013 14:57
    @ Ljuba
    kabinsko osoblje sačinjavaju i muškarci i žene, muškarci nose lederhozne a žene dirdnl. greška u ovom textu je što ih sve svrstava pod konobarice....
  • Ljuba

    11.09.2013 21:32
    Proguglajte malo
    Lederhozne su muške kratke kožne pantalone sa tregerima. Bavarska ženska haljina sa slike, na koju ste očigledno mislili, zove se dirndl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja