Putnici "Montenegro erlajnsa" promenili tri aviona do Beča

Putnici "Montenegro erlajnsa" iz Podgorice za Beč, na odredište su doputovali sa šest sati zakašnjenja zbog kvara na dve letelice na istom letu.
Putnici "Montenegro erlajnsa" iz Podgorice za Beč, na odredište su doputovali sa šest sati zakašnjenja zbog kvara na dve letelice na istom letu.

Jedan od putnika sa jučerašnjeg leta za Beč ispričao je da je pre poletanja konstatovan kvar na avionu tipa "embrajer", da se za glavni grad Austije krenulo drugim avionom koji se na podgorički aerodrom vratio sa pola puta i da se odredište stiglo tek trećom letelicom.

Nacionalni avio prevoznik saopštio je da reč o tehničkim kvarovima dva aviona koji su uklonjeni i da se radilo o "rutinskim problemima koji se u avijaciji dešavaju svakodnevno". U saopštenju se navodi i da "bezbednost putnika, posade i vazduhoplova nisu bili ugroženi" i da je "puka slučajnost da se dva kvara dešavaju na istom letu". Dodaje se i da su "u pitanju bili manji kvarovi" i da su oba aviona "u operativnom stanju".

Crnogorski avioprevoznik je u gubicima sa dugom od 69 miliona evra.

  • 10.12.2013 09:36
    Uz konsultaciju sa Srbijom, prodaće oni svoju kompaniju arapima pa će povećati bezbedost putnika, isto kao i u Srbiji.
  • 09.12.2013 20:15
    Leti onda Al srBistanom!
  • 08.12.2013 13:41
    Tamo više ni na more ne idem, a kamoli da bih leteo njihovim avionima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja