Mediteransko ostrvo na prodaju za 1,5 miliona evra

Nenaseljeno ostrvce u Mediteranskom moru Izola di Mal di Venture prodaje se za 1,5 miliona evra.
Nenaseljeno ostrvce u Mediteranskom moru Izola di Mal di Venture prodaje se za 1,5 miliona evra.

Ovo je jedno od retkih raspoloživih ostrva u Mediteranu, a smešteno se samo nekoliko kilometara od zapadne obale Sardinije. Ostrvo se proteže na dva kilometra dužine i poseduje 80 hektara flore i faune. Trenutno je u vlasništvu engleskog biznismena koji je odlučio da ga proda.

Na ostrvu nema objekata za stanovanje, električne energije niti pijaće vode, a izgradnja vile koštala bi oko 10 miliona evra. Jedini tragovi ljudskog prisutva su ostaci stubova iz perioda starog Rima kao i jedna koliba.

Najbliža luka je udaljena devet kilometara od ostrva.

  • Sosa

    10.07.2014 11:41
    Kupujem,moze li broj tel
  • pawlle

    08.07.2014 16:16
    odlicno,nema napornih kosija koji ceo dan drndaju radio krajinu i gomilu neartikulisanih radio stanica..............
  • Lexv

    08.07.2014 14:09
    Pa ne bi bas rekao da je bezvredno. Lepa vila bi se tu dala napraviti. A i 9km od najblize luke na Sardiniji nije neka prepreka za onoga ko ima jahtu. Pitam se samo sta bi Japanci dali za jedno takvo ostrvo u svom arhipelagu. Oni jadni godinama prave vestacka ostrva i stuku brdo para na par hektara osvojenih od mora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.