Hladna supa koja osvežava bolje od sladoleda

Hladna supa od krastavaca inspirisana je španskim gaspaćom - priprema se od svežih krastavaca i ne kuva se.
Hladna supa koja osvežava bolje od sladoleda
Foto: 021.rs
Uz dobar blender ili seckalicu povrća može se spremiti za manje od pet minuta, piše Pun kufer.
 
Poslužite je kao hladno predjelo ili međuobrok u vrući letnji dan.
Sastojci:
– 600 g svežih krastavaca
– 150 g grčkog jogurta
– 3 grančice sveže nane
– 1 limeta
– šaka svežeg vlašca
– so i biber po želji
 
Priprema:
 
Ogulite krastavce, očistite koštice i naseckajte na kocke. Ubacite ih s grčkim jogurtom u seckalicu povrća ili blender i pretvorite u gustu supu.
 
U blender dodajte i sveže začinsko bilje i sok jedne limete. Posolite i pobiberite po želji. Poslužite hladno.
OGLASI RADNO MESTO!

Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.

Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.

  • Realno

    22.06.2024 06:05
    Ovo je smuti, nije supa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Smeju li jaja da se jedu svaki dan?

Jaja su omiljena namirnica mnogih, poznata po visokom udelu proteina, vitamina i minerala. Ipak, zbog holesterola često su bila na lošem glasu.