Novosadski informativni portal 021

Život

Zbog čega žene nose dva prezimena?

Svaka druga žena u Srbiji ima dva prezimena, svoje i drugo naknadno dodato prilikom udaje. Da li, ako ste dame, zadržavate svoje prezime, dodajete muževljevo ili u potpunosti odbacujete svoje i uzimate njegovo?

Većina ljudi ima seks na poslu

Ljubav ne bira vreme ni mesto, pa se često događa i na poslu gde se većina koleginica i kolega upušta u veze koje nisu samo poslovne ili prijateljske, pokazuju rezultati istraživanja koje je na 600 ispitanika proveo portal MojPosao.

Dvorci iz Diznijevih filmova zaista postoje

Dok smo uživali u svojim omiljenim crtanim filmovima sigurno smo više puta zamišljali da i mi sami živimo u nekom od ovih zamkova. Ako ste mislili da su mesta na kojima su Diznijevi filmovi pravljeni izmišljeni, varate se.

Šta ako nemate želju za seksom?

Ako ste previše opterećeni svojim izgledom, šanse da uživate u seksu svedene su na minimum. Prestanite se opterećivati izgledom, jer partneru se sviđate onakvi kakvi jeste.

Vraćene borbe bikova u Bogoti

Ustavni sud Kolumbije odobrio je vraćanje borbi bikova u Bogoti, dve godine nakon što je gradonačelnik zabranio ove kontroverzne manifestacije.

Brza šetnja za duži život

Bez obzira na sve obaveze tokom dana, sigurno možete da izdvojite makar dvadesetak minuta za brzu šetnju, koja će vam sigurno produžiti život.

Hod žene otkriva seksualno zadovoljstvo

Energičan hod otkriva da je žena zadovoljna seksualnim životom, dok je "uštogljeno" koračanje znak da u krevetu baš i nije sve idealno, pokazala je nedavno sprovedena studija.

Fetiši koje morate probati

Fetiši su oduvek izazivali veoma različite osećaje, od odbojnosti i gađenja do apsolutne privlačnosti, no najnoviji filmski hit "50 nijansi sive" stvari je postavio mnogo drugačije, te je fetiš intimu približio svima.