Zagrebački zoo-vrt nudi seksi ture

Najveće zavodnike životinjskog sveta Zagrepčani će moći da upoznaju na Dan zaljubljenih.
Najveće zavodnike životinjskog sveta Zagrepčani će moći da upoznaju na Dan zaljubljenih.

Zagrebački zoo-vrt organizuje za vikend "seksi ture" namenjene starijima od 12 godina. Pod vođstvom edukatora, posetioci će imati prilike da upoznaju najveće zavodnike zoo-vrta u Zagrebu, neobične načine udavaranja i razmnožavanja životinja, te provere kolika je sličnost među njima, prenosi Beta.

"Amorove strelice kobne su po stanovnike maksimirske šume. Rezultat su mnogobrojni mališani koji tokom proleća i leta proviruju iz svojih domova. Zbog toga su edukatori Vrta povodom Dana zaljubljenih odlučili da predstave životinjski svet – od barenja do parenja", navodi se u saopštenju Zoo-vrta.

Kao zanimljivost se navodi da mužjaci krokodila svoje nezainteresovane ženke moraju da impresioniraju komplikovanim koreografijama i to sve za ljubav za jednu noć, jer posle uspešnog parenja mužjaci dotičnu ženku verovatno više nikad neće sresti.

Ture kreću u 10, 12 i 14 časova u subotu i nedelju, a cena karte je 40 kuna (5,18 evra). Udvaranje kod zečeva traje kratko, dok se neke životinje, poput mongolskih ždralova i crnih labudova, upuštaju u dugotrajne raskošne plesove, mašući krilima i izvijajući vratove.

I dok lavovi i leopardi više vole grublju igru, s dosta frktanja i ugriza, nežni mužjaci crnokljunih tukana, kako kažu u zoo-vrtu, izabranice svoga srca pokušavaju da očaraju darivajući im hranu.

Crni labudovi ostaju zajedno ceo život, iako su najnovija istraživanja pokazala da crne labudice umeju da prevare partnera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.