Novosadski informativni portal 021

Život

Šta može da se kupi za jedan dolar?

Blog Hostelbookers upitao je svoje fanove iz celog sveta na Fejsbuku da izađu na ulicu i kupe nešto za jedan dolar (svi su pretvarali dolar u lokalnu valutu). Pročitajte šta su uspeli da kupe za taj novac.

Devojčica koja je uvek gladna

Aleksis Šapiro (12) je devojčica iz Sinsinatija, grada u Ohaju, SAD, koja pati od retkog oblika gojaznosti i neprekidno oseća glad.

Od zagađenog vazduha umre sedam miliona ljudi godišnje

Zagađenje vazduha širom sveta godišnje odnese živote oko sedam miliona ljudi, a više od polovine smrtnih slučajeva izazvano je isparenjima iz peći unutar kuća, navodi se u novom izveštaju Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

Većina Evropljana se retko kad bavi sportom

Većina Evropljana nikad ili retko se bave sportom ili nekom telesnom aktivnošću, a sever Evrope je u tom smislu mnogo aktivniji od juga, pokazuju rezultati Evrobarometra o sportu i telesnim aktivnostima.

Mračna strana lakiranja noktiju

Lepim i sređenim noktima ne može da odoli ni jedna žena, ali stručnjaci upozoravaju da manikir i pedikir mogu da imaju ozbiljne posledice na zdravlje.

Kijanjem regenerišemo nos

Stručnjaci ukazuju da se kijanjem ispušta vazduh i to brzinom od oko 150 kilometara na sat, a mikrobi koji se šire prilikom kijanja mogu se raspršiti u radijusu i do 10 metara.

Uputstvo za rukovanje penisom

Posle savladanih osnovnih pojmova, ključnih za kvalitetan ručni rad, saznajte kako da pripremite i njega i sebe za akciju koja će ga raspametiti.

Važne činjenice o vagini

Ako vas je sramota da o tome pričate sa bilo kim, pročitajte osam stvari koje bi svaka žena trebalo da zna o svojoj vagini. 

Pet nesavršenosti koje muškarci obožavaju

Ako ste pomislili da svi muškarci žele savršene žene, bez celulita i trbuščića, velikih grudi i malog struka, varate se, jer s muškarci širom sveta svakodnevno zaljubljuju u žene svih tipova i konfekcijskih brojeva.

Skakanje dobro za žene

Naučnici su dokazali da skakanje ima moć da poveća gustinu kostiju kod žena i na taj način spreči nastanak osteoporoze.