I macama dozvoljeno da lete avionima "Eastern Airways"

Na letovima najvećeg britanskog regionalnog avio prevoznika "Eastern Airways" biće dozvoljeno da se među putnicima nađu i mačke pod uslovom da nisu teže od pet kilograma.
Na letovima najvećeg britanskog regionalnog avio prevoznika "Eastern Airways" biće dozvoljeno da se među putnicima nađu i mačke pod uslovom da nisu teže od pet kilograma.

Prevoz ovih kućnih ljubimaca u proseku će po letu koštati 30 evra.

Do sada je Eastern "Airways" dozvoljavao na letovima da se među putnicima nađu samo psi lakši od pet kilograma, ali zbog velikog broja zahteva klijenata kompanija je odlučila da vlasnicima mačaka takođe izađe u susret.

Psi i mačke teži od pet kilograma mogu se prevoziti u tovarnom prostoru aviona. "Iz bezbednosnih razloga i da se ne bi remetio komfor putnika, "Eastern Airways" ograničava broj životinja na jednu mačku ili psa po avionu", navodi se u saopštenju kompanije.

Inače, prevoz životinja avionom se odvija kao i prevoz ostalog prtljaga, i moguć je samo ukoliko avio kompanija dozvoli transport vrste životinje koju želite da prevezete. Postoje avio kompanije koje prihvataju da prevezu samo mali broj vrsta striktno poštujući pravila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja