Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Bolnica bacila telo bebe zajedno sa medicinskim otpadom

Evropski sud za ljudska prava u Strazburu doneo je danas prvostepenu presudu u korist hrvatskog građanina Miodraga Marića koji nije uspeo u svojoj državi da dođe do odgovora gde su sahranjeni ostaci njegovog mrtvorođenog deteta.

Stefanović: Doktorski rad sam pošteno uradio

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je da je njegov doktorski rad plagijat, poručivši da je to napad sa političkom pozadinom i da reformu policije niko neće zaustaviti.

Pančevo: Zatvor zbog neprijavljene imovine

Bivši član Gradskog veća Pančeva za privredu i ekonomski razvoj Milanko Andrejić (51) osuđen je na tri meseca zatvora jer Agenciji za borbu protiv korupcije nije prijavio svu svoju imovinu.

Doktorat rektora Megatrenda na proveri

Povodom zabrinjavajućih navoda u javnosti kojima se dovodi u pitanje verodostojnost doktorske titule rektora Univerziteta Megatrend Miće Jovanovića, ministarstvo prosvete preduzelo je korake kako bi se ustanovilo činjenično stanje, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

Škoti i za i protiv nezavisnosti

Dok nedavna istraživanja javnog mnjenja pokazuju da su Škoti tesno podeljeni u stavu da li bi Škotska trebalo da proglasi nezavisnost od Britanije, običan svet bi zapravo i jare i pare - odnosno nezavisnost bez prekidanja ekonomskih i drugih veza sa Britanijom i napuštanja funte, a škotski umetnici se žale na atmosferu straha koja vlada.