Vučić: Nije bilo nikakavih novih uslova

Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić, na kraju dvodnevne posete Berlinu, istakao je da nije bilo nikakvih novih uslova Nemačke.

Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić, na kraju dvodnevne posete Berlinu, istakao je da nije bilo nikakvih novih uslova Nemačke.

- Apsolutno nijedan novi uslov, osim da marljivo radimo na ekonomskim reformama. Izneo sam kompletan plan i program kancelarki Merkel. Da poštujemo obaveze koje smo preuzeli, da nastavimo razgovore sa Prištinom, ali to su stvari koje su se pordazumevale - objasnio je on u izjavi novinarima u Berlinu.

Vučić je jutros na sastanku sa nemačkim privrednicima izneo mere koje planira Vlada u narednom periodu u cilju po boljšanja poslovnog ambijenta.

On je kazao da naš zemlja do sada nije bila veoma uspešna u stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta, navodeći da će u narednom periodu biti usvojeno više bitnih zakona.Tako je kazao da će za 10 do 20 dana u skupštini biti usvojen novi zakon o radu, za koji je objasnio da je najbolji u regionu. Isto tako u planu je usvajanje zakona o stečaju, građevinskim dozvolama i drugim oblastima bitnim za privlačenje investicija.

  • srnax

    13.06.2014 10:43
    podrska za dobro pozicioniranje nase zemlje
    Svojim odnosom i postupanjem prema preuzetim obavezama u poslednje vreme, Srbija je značajno podigla svoj ugled u međunarodnoj zajednici. Premijer od prvog dana dobro odredio interese Srbije i u tom smislu popravlja i razvija dobre odnose sa svim najvažnijim zemljama u regionu i svetu.
  • samurai

    13.06.2014 06:51
    Previše dobro da bi bilo stvarno. Jer ako nema novi uslova, onda smo dobo prošli.
  • berolina

    12.06.2014 17:08
    99 luftballons

    ...ovo se moglo i telefonom izrazgovarati!

    gde nam je ambasador u Berlinu?

    sta inace radi ministar inostranih poslova Srbije?

    ta "dogovorena" nova radna mesta ce biti u BRD...isto k'o i posle VELIKE poplave'65 i propalog petogodisnjeg privrednog plana druga Bevca! pomoc je bila vec 1968god.:400.000 novih radnih mesta ALI u BRD !!!

    koja logika...prepricava se samo ono sto nije BITNO

    wowi



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija