Uhapšen saučesnik ubice Vojislava Škrbića

Dušan Buha (25), osumnjičen da je učestovao u ubistvu Vojislava Škrbića 22. maja u kafeu "Gondola" predao se danas policiji.
Dušan Buha (25), osumnjičen da je učestovao u ubistvu Vojislava Škrbića 22. maja u kafeu "Gondola" predao se danas policiji.

Policija je kao osumnjičenog za ubistvo identifikovala Miloša Buhu (43) iz Stepanovićeva, dok su kao saučesnika označili uhapšenog Dušana Buhu.

Podsetimo, Škrbić je ubijen dok je sedeo u Gondoli u društvu sa Todorom Tucakovim (39) koji je tada ranjen.

Ubica je inače već poznat novosadskoj policiji. Miloš Buha je svojevremeno i robijao zbog pokušaja ubistva Aleksandra Gomirca u kog je 2008. godine pucao iz kola u blizini Novosadskog sajma u Mičurinovoj ulici.

Kao potencijalni motiv za ubistvo Škrbića pominju se neraščišćeni računi, odnosno dug od nekoliko desetina hiljada evra koje je Škrbić pokušao da naplati. U policiji ne isključuju mogućnost da se Škrbić bavio i reketiranjem i ucenom.

  • sta te briga

    31.07.2014 03:05
    sramota sto to pisete za skrbu to je lik bio je dobar prema svima u kacu ja sam odrasto preko puta njega a sad imam 22 god od rodjenja g znam
  • u ovoj prici nebitan lik

    17.06.2014 01:25
    ja bih sve te zatvorio u jednu sobu, svima im dao pistolje i zakljucao ih, pa neka pucaju koliko god hoce...a ove klince sto glume mangupcice bih poslao u rudnik pa da vidim posle jedne smene da li bi imali snage da se sire po ulicama... sav taj sljam treba nabiti na neomascen kolac!
  • @ Sibir

    12.06.2014 22:38
    "Ko je sad saucesnik a ko ubica, negde pise jedno a ovde pise drugo, Milos B. je saucesnik, a Dusan B. je ubica...."

    To je najmanje bitno. Bitno je da se oni medjusobno rokaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija