Cilj Vojvodine u Torinu bar jedan gol u mreži Sampdorije

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da će njegov tim pokušati da u Torinu izbori povoljan rezultat pred revanš u Novom Sadu.
Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da će njegov tim pokušati da u Torinu izbori povoljan rezultat pred revanš u Novom Sadu.

Ekspedicija FK Vojvodina u sredu prepodne čarter letom odlazi u Torino gde će na stadionu "Olimpiko" dan kasnije igrati protiv Sampdorije prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Sampdorija ima nekolicinu fantastičnih pojedinaca, ali ćemo bez straha ući u meč i siguran sam da su moji igrači spremni za izazov koji je pred njima. Zbog ovakvih duela treniramo, pokušaćemo da postignemo gol i nadam se barem nerešenom rezultatu - rekao je Zagorčić.

Kapiten Novosađana Nino Pekarić će biti u konkurenciji za startnu postavu. - Ne bih da trošim reči o tome s kakvim rivalom igramo, odnosno o njegovoj snazi i tradiciji. Pred nama je veliki izazov i verujem da smo spremni i motivisani da u najlepšem svetlu reprezentujemo klub i srpski fudbal u celini.

Na put je pošlo 20 fudbalera, a još uvek se nije oporavio Miljan Mrdaković. Crveno-beli će u sredu od 19.30h odraditi trening na stadionu Olimpiko, na kojem se u četvrtak od 21h igra susret.

Revanš na Karađorđu je 6. avgusta.


  • 28.07.2015 17:43
    beban
    igrajte fudbal napadajte pa sta bog da! nije sramota izgubiti sramota je igrati bunker kako god da prodjete vidimo se 6 avgusta. samo borbeno!!!!!!!!
  • ST

    28.07.2015 16:01
    Voleo bih...
    ...da,naravno,prodjemo,ali i ako ne,da se odigraju dve dobre utakmice...
  • Ratko batko

    28.07.2015 15:11
    Moguce!
    je da se prodje Sampdorija, a evo i zasto. Boskov je ostavio neizbrisiv trag i delo u Sampdoriji, cela uprava Sampdorije bila mu je na sahrani. Mihajlovic takodje. Sinisa je bio jedan od najboljih igraca Sampdorije i talijanske lige. Rekorder lige po broju postignutih golova iz slobodnih udaraca.
    U polufunalu lige sampiona 1992 koji se igrao u Temisvaru, zbog sankcija, Zvezda je povela sa 1:0 upravo golom Sinise iz slobodnog udarca koji je bio remek delo. Ali na poluvremenu po naredjenju tadasnjeg drzavnog vrha Zvezda je morala da proda utakmicu. To je sredjeno preko Sinise i Boskova.I Sampdorija je otisla u finale.
    Sad je doslo vreme da Sampdorija to vrati klubu iz koga poticu Veliki Boskov i Mihajlovic.
    Ide Vojvodina dalje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.