Novo privremeno parkiralište u Kosančić Ivana

Lakše parkiranje vozila u centralnim delovima grada uskoro će biti moguće u Ulici Kosančić Ivana, odnosno u delu Ulice Novosadskog sajma bliže Bulevaru oslobođenja.
Lakše parkiranje vozila u centralnim delovima grada, uskoro će biti moguće u Ulici Kosančić Ivana, odnosno u delu Ulice Novosadskog sajma bliže Bulevaru oslobođenja.

Novosađani s kojima smo razgovarali kažu da imaju velikih problema s parkiranjem u ovom delu grada. "Svakim danom imam sve veći problem da pronađem mesto za parkiranje", žali se naš sugrađanin koji svakodnevno dolazi u ulicu Novosadskog sajma na posao. "Definitivno postoji veliki problem sa parkiranjem u našem kraju", tvrdi jedan od stanara ulice Kosančić Ivana.

Zamerke građana na parkiranje u ovom delu grada potvrđuje i portparolka "Parking servisa" Jasna Kovčin. Prema njenim rečima to je očekivano, jer je reč o vrlo frekventnom području. "Kao što smo nedavno izgradili privremeno parkiralište u ulici Branimira Ćosića, tako smo započeli i izgradnju privremenog parkirališta na parceli između Kosančić Ivana i Bulevara oslobođenja koje će obezbediti dodatnih 150 mesta na kojima se ostavljanje automobila neće naplaćivati", kaže Kovčin za Radio 021.

Dodajmo da u skorije vreme, osim ovog, neće biti povećanja broja parking mesta na drugim lokacijama, ali i da nije u planu širenje parking zona pod naplatom. (Goran Strajnić)

  • 24.04.2012 14:00
    Nekad je tu po detaljnim planom regulacije bio predviđen parkić i obdanište. Izgleda da su automobili bitniji od dece...
  • Galawix

    24.04.2012 13:48
    Hmmm...
    Sada više neću moći mojoj ćerki da pokazujem punoglavce po barama...

    @NS 021- tu i jeste predviđena garaža detaljnim planom regulacije, može da se vidi na planovima koji su dostupni na Internetu. Ovo je samo privremeno, valjda pred izbore nisu stigli da sakupe više para...

    Bolje išta nego ništa. Do sada je bilo đubrište.

    Samo majstori nikako da se sete da dignu onaj zeleni truli golf. Nije u njihovoj nadležnosti. A da se nezainteresovane lenčuge sete da nazovu nadležne, e to je previše za očekivati.
  • 24.04.2012 12:59
    Smrt automobilima, sloboda ljudima
    Možete na posao i autobusom (kad već radite u centru grada), nećete crći. Grad umesto da ulaže u javni prevoz, gradi nove parkinge i tako podstiče građane na korišćenje automobila umesto javnog prevoza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti