Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Svi na stoni tenis

Otvoreno prvenstvo Novog Sada u stonom tenisu za rekreativce zakazano je za 17. april u stonoteniskoj dvorani Spensa.

Poznata imena smenjenih pokrajinskih sekretara

U redukovanoj Pokrajinskoj vladi za čelnike novih fuzionisanih resora biće predloženi demokrate Milorad Đurić, Atila Čengeri i Dušanka Sremački, te Andor Deli iz Saveza vojvođanskih Mađara i Tomislav Stantić iz G17 plus.

Direktor Tržnice: Nisam u sukobu interesa

Direktor novosadske Tržnice Dušan Bajić, koji je od pre četiri meseca i predsednik Upravnog odbora Jata, kaže za Radio 021 da ne vidi ništa sporno u tome što istovremeno obavlja dve važne funkcije.

Čim zatrudne, otkaz!

Diskriminacija žena u srpskom društvu najvidljivija je prilikom zapošljavanja, jer poslodavci sugrađanke vide isključivo kao buduće rodilje i iz tog razloga odbijaju da sa njima potpišu ugovor na stalno.

FOTO: Gradonačelnik najavio, ali pomoći nema

Iako je gradonačelnik, Igor Pavličić, prilikom nedavne posete Kisaču izjavio da svako čija je imovina uništena u poplavama iz objektivnih razloga, ima pravo na naknadu štete, upravo meštani ovog prigradskog naselja tvrde da do pomoći ne mogu da dođu.  

Čemu služi video nadzor?

Iako Novosađani svakog meseca plaćaju video nadzor, i dalje nije poznato u kojoj meri se snimci postavljenih kamera koriste kao dokazni materijal.

Nova većina u Skupštini grada?

Sutra se nastavlja maratonska sednica Skupštine grada, na kojoj će biti poznato da li će kriza u vladajućoj gradskoj koaliciji rezultirati njenim raspadom.