Tramp: Rusija je godinama gazila Obamu jer je slab

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je Rusija godinama "gazila" njegovog prethodnika Baraka Obamu, za kojeg je naveo da je "slab".
Tramp je novu kritiku na račun Obame izneo na Tviteru, bez konkretnog povoda, ali je iza poruke stavio haš tag "foxandfriends" koja se odnosi na emisiju na televiziji Foks, koju često gleda i na čijem je Tviter nalogu spominjana uloga Rusije u hakerskim napadima na američku Demokratsku partiju.
 
"Godinama je Rusija 'gazila" predsednika Obamu, jačala i jačala, uzela Krim i dodala rakete. Slab", naveo je Tramp.
 
Tramp je jutros na Tviteru naveo i da se "122 zlih zatvorenika" koje je Obamina administracija pustila iz zatvora Gvantanamo na Kubi "vratilo na bojna polja", pošto je televizija Foks javila da je u američkim napadima u Jemenu poginuo bivši zatvorenik iz Gvantanama.
 
Američki predsednik je ove nedelje već koristio Tviter da optuži Obamu da je naložio njegovo prisluškivanje tokom predizborne kampanje. Tramp nije naveo dokaze za te tvrdnje, koje su se prethodno pojavile na ekstremno desničarskom portalu Brajbert njuz (Breitbart News).
  • Dukelander

    08.03.2017 09:22
    @moonkachi
    Onakav kakav i priliči najvećem cirkusu na svetu.
  • moonkachi

    07.03.2017 19:54
    Klovn.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet