Šestogodišnjak optužen za seksualno zlostavljanje

Šestogodišnji dečak iz okoline San Franciska optužen je za seksualno zlostavljanje svog vršnjaka i drugara pošto ga je, kako tvrdi mališanov otac, nekoliko puta "dodirnuo po nozi i malo jače stisnuo".
Šestogodišnji dečak iz okoline San Franciska optužen je za seksualno zlostavljanje svog vršnjaka i drugara pošto ga je, kako tvrdi mališanov otac, nekoliko puta "dodirnuo po nozi i malo jače stisnuo".

Škola je posle prigovora roditelja optuženog dečaka odvela na razgovor gde je on navodno priznao svoje "nedelo". Otac dečaka-napasnika šokiran je ovakvim postupkom škole, a ceo slučaj nazvao je "prenaduvanim i preteranim".

Svoju priču ispričao je za TV mrežu CBS, ali je odbio da otkrije identitet. Poznato je samo da se radi o osnovnoj školi "Lupine Hills" u gradu Herkulesu u blizini San Franciska, prenose "Vesti online".

Otac je rekao da se obična igra na školskom igralištu pretvorila u pravu noćnu moru za celu njegovu porodicu. Kaže da mu je sin rekao da je "rukom okrznuo svog prijatelja" i da ga je samo "malo jače stisnuo za nogu".

Posle toga dečak je odveden kod direktora škole, podvrgnut dvosatnom ispitivanju da bi na kraju priznao da je prema svom drugu imao "seksualne namere".

Iako u Kaliforniji ne postoji zakon kojim bi se 6-godišnjak mogao teretiti za seksualno zlostavljanje, dečak je ipak isteran iz škole zbog prestupa. Njegovi roditelji tužili su školu, a za sada su uspeli da izdejstvuju da se podatak o dečakovom ponašanju ukloni iz njegovog školskog dosijea.

Policija navodno sprovodi istragu, a porodica je poručila da se nada da niko više neće morati da prolazi kroz "takvu torturu".

  • Amerikanac

    30.01.2012 18:58
    Amerika je to...
    I to je Amerika...
  • 30.01.2012 18:53
    boze budala...
  • Milan

    30.01.2012 18:13
    Stvarno se preteruje
    Mislim da se od pogrešnog "okretanja glave" prilikom seksualnog zlostavljanja dece danas otišlo u drugu krajnost i seksualno zlostavljanje se vidi i tamo gde ga nema, a najmanje ga može biti među šestogodišnjacima.
    Sa ovakvim budalaštinama samo mogu da naprave psihičke probleme obojici dečaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet