Derventa: Svešteniku pucali u glavu

Dvojica maskiranih napadača su pravoslavnom svešteniku Savi u Kalenderovcima kod Dervente pucali u glavu i teško ga ranili, saopšteno je iz dobojske policije.

Dvojica maskiranih napadača su pravoslavnom svešteniku Savi u Kalenderovcima kod Dervente pucali u glavu i teško ga ranili, saopšteno je iz dobojske policije.

Kako se navodi, maskirani napadači su sinoć upali u kuću popa Save u Kalenderovcima kod Dervente, vezali sveštenika i njegovu suprugu i maltretirali ih, nameravajući da ih opljačkaju. Napadači su svešteniku pucali u glavu i on je sa teškim povredama prebačen u banjalučki Univerzitetsko-klinički centar gde mu se lekari bore za život.

Sveštenikova supruga takođe je povređena i ona je prebačena u dobojsku bolnicu Sveti Apostol Luka. Napadači su pobegli iz sveštenikove kuće nakon što su komšije čule buku i krenule da vide šta se dešava

  • пу пу пу

    01.06.2012 15:30
    да не чује зло
    Овако се започиње рат.
    Хитно наћи починиоце!
    Породици Тодоровић брз опоравак.
  • 01.06.2012 11:57
    Budale uvek zapocnu rat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet