Uhapšeni osumnjičeni za napad na košarkaša Partizana

Policija je uhapsila Bojana Mihajlovića (1980) iz Odžaka, zbog sumnje da je u nedelju, oko 2 sata ujutru, ispred kluba ''Studio'', sa još trojicom mladića, fizički napao košarkaša Partizana Strahinju Miloševića (1985) i njegovog oca Dušana (1960), obojicu iz Novog Sada.
Policija je uhapsila Bojana Mihajlovića (1980) iz Odžaka, zbog sumnje da je u nedelju, oko 2 sata ujutru, ispred kluba ''Studio'', sa još trojicom mladića, fizički napao košarkaša Partizana Strahinju Miloševića (1985) i njegovog oca Dušana (1960), obojicu iz Novog Sada.

Za napad na Miloševića, odnosno za nasilničko ponašanje, policija tereti i Damira Mihajlovića (1982) iz Odžaka, kao i Novosađane Mihajla Smiljanića (1983) i Gorana Bešića (1977), za kojima se intenzivno traga. U Odžacima je uhapšen i  Gojko Ćulibrk (1983) iz Đurđeva, zbog pomaganja jednom od učesnika u tuči.

Strahinja Milošević lakše je povređen u noći između subote i nedelje u novosadskom klubu ''Studio'', pošto su ga napali radnici obezbeđenja tog kluba. Kako je ovaj, nekadašnji igrač Vojvodine, naveo u saopštenju na sajtu Partizana, u incidentu je napadnut i njegov otac.

''Otac je sa prijateljima sedeo u 'Studiju' i pozvao me je da sa devojkom i dva druga dođem u taj klub, da sa njegovim društvom popijemo piće u čast uspeha Partizana. Na ulazu je došlo do nesporazuma sa radnicima obezbeđenja, koji nisu želeli da nas puste. Pokušao sam na sve načine da smirim situaciju, izbegnem eventualne probleme. Ali, došao je njihov kolega i zamolio ih da nas puste. U tom trenutku su prvo počeli da se prepiru između sebe, potom fizički napali oca i mene. Srećom, sve se završilo bez posledica. Radi se o ružnom događaju koji treba što pre zaboraviti, a koji ne može da pokvari sve ono lepo sto se desilo protekle nedelje'', rekao je Milošević, povodom neprijatnosti koja mu se dogodila.

Miloševićevi su morali da se obrate Urgentnom centru, gde im je ukazana pomoć.

  • Stevan

    08.04.2010 09:40
    Za Nidzusa
    Svako koristi svoju moc,stim sto ce ova politicka moc biti iskoriscena u dobre svrhe a to je da se zavede red tamo gde ga nikada nije bilo a to je u ugostiteljstvo i njihov sastavni deo obezbedjenje.Sto se tice Gojka koji je vlasnik jednog dela lokala pa dec ko je izabrao da pomogne u skrivanju ljudi koji su pocinili krivicno delo i time je izabrao stranu a mogao je da bira a to zna i on.Nije Canak nikome smetao kada je ranije dolazio i kada vam je pare ostavljao po lokalima sa dobrim ekipama,tada se niste bunili nego ste trcali da istima rezervisete separe i da im se jops malo uvucete nego sada kada ste nagrebali svi su vam krivi.KRIVI SU VAM OVI DEBILI SA VRATA i sa njima to resite ako uopste imate sta da resavate jade jedne...
  • Zoran021

    07.04.2010 20:40
    siledžije
    Siledžijama treba stati na vrat i doneti zakon koji će da reguliše njihov rad.Ovako više ne može!!!
  • www.vokabular.org

    07.04.2010 02:55
    vujaklija
    zasto velika vecina komentara podrske obezbedjenju ima slicne pravopisne greske tipa "neverujem" i "nepali"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti