Tetku sakrio u zamrzivač zbog penzije

Austrijska policija pronašla je telo 89-godišnje žene nagurano u njen zamrzivač i saopštila da ju je tamo stavio njen nećak.

Austrijska policija pronašla je telo 89-godišnje žene nagurano u njen zamrzivač i saopštila da ju je tamo stavio njen nećak.

Portparol policije kaže da je osumnjičeni rekao da je njegova tetka umrla prirodnom smrću i da ju je stavio u zamrzivač kako bi i dalje primao njenu penziju. Policija čeka rezultate obdukcije kako bi utvrdili da li je žena umrla prirodnom smrću ili ne.

Telo je pronađeno u Nojhofenu, gradu oko 100 kilometara udaljenom od Beča.

  • ns poštar

    20.09.2011 15:43
    ns poštar
    U toj Austriji malo po malo pa neki otac zlostavlja dete (i to godinama u nekom bunkeru)AH TAJ ZAPAD.....
  • pawlle

    20.09.2011 13:04
    pametan covek
  • Pera iz Podbare

    20.09.2011 12:39
    Sreća naša
    Sreća te su kod nas penzije male, pa se ne drže tetke, strine i babe po zamrzivačima. Ne isplati se, ode sve na račun za struju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet