Pećinci: "Bosch" zapošljava 620 radnika

Godinu dana od pokretanja proizvodnje, u fabrici "Bosch" u Šimanovcima zaposleno je 180 radnika.
Godinu dana od pokretanja proizvodnje, u fabrici "Bosch" u Šimanovcima zaposleno je 180 radnika.

Iz Nemačke kompanije najavljuju proširenje kapaciteta, a srazmerno sa time će rasti i broj zaposlenih. Druga faza izgradnje trebalo bi da počne 2016. godine, a kompletna investicija biće zaokružena 2019. godine i tada će biti zaposleno ukupno 620 ljudi. U saradnji sa opštinom Pećinci, kompanija "Bosch" radi na edukaciji i profilisanju radne snage na koju ozbiljno računa u budućnosti, a već od septembra srednjoškolci će se za potrebe kompanije usavršavati za industrijskog mehaničara.

Osim u kompaniji "Bosch", učenici će stručnu praksu obavljati u opremljenoj radionici, za koju su sredstva zajednički obezbedili Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju i lokalna samouprava, a sve u cilju kvalitetnijeg stručnog osposobljavanja budućih kadrova.

  • Milica Ostojić

    07.12.2022 08:05
    Kome da se obratim za posao
    Kome da se obratim za posao
  • Goran

    13.04.2020 18:41
    Konkurs za posao
    Kome se obratiti za posao u Bošu
  • Milos

    22.05.2017 09:56
    bosch
    Radio sam u Boschu 3 godine ,ni najgorem neprijatelju ne bih pozeleo isto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.