Porodično bogatstvo ostavljaju majmunu

Indijski bračni par Braješ i Šabista Srivastava svo svoje bogatstvo ostaviće svom ljubimcu - majmunu.
Indijski bračni par Braješ i Šabista Srivastava svo svoje bogatstvo ostaviće svom ljubimcu - majmunu.

Par koji nema dece kazao je da želi da Čunmun ima dobru negu ako oni umru pre njega.

Zbog toga su formirali fondaciju za majmuna kojeg su usvojili nakon što je ostao siroče i kog smatraju sinom. Čunmun ima 10 godina, ali ova vrsta može živeti i do 40 godine, tako da bi mogao nadživeti svoje roditelje.

"Ljudi možda misle da smo ludi ili nas ismevaju, ali mi znamo koliko nam vredi Čunmun. Detinjasti smo i on nam je poput sina. Želimo biti sigurni da to što nas neće biti neće uticati na njegov život i da će nastaviti živeti kao i sada", rekla je 45-godišnja Šabista.

Par živi u Utar Pradešu na severu Indije i ostali su bez ičega kada su se venčali jer su protiv toga bile njihove porodice. Svoj brak su počeli u siromaštvu, ali otkako je Čunmun došao u njihov život 2005. godine finansijska situacija se i više nego popravila. Sada vode veliki broj poslova.

Majmun Čunmun živi sa stilom. Ima svoju sobu s klima uređajem i ženku Biti. Čunmun jede kinesku hranu, voli piti čaj, a najdraži mu je sok od manga.

  • xy

    20.02.2015 09:54
    Kakvi *ovnari, oboje!!!! OK, mogli su majmunu da ostave za propisnu negu, ali sav imetak? I to usred Indije gde onoliki umiru u bedi!!!!!! Nadam se da će se naći neki normalan advokat da ospori ovu budalaštinu od testamenta.
  • eeeeeeeeeeee

    20.02.2015 09:41
    opssssssssssss
    vrh.........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.