VIDEO: Voditeljka prekinula neljubaznog sagovornika u sred programa uživo

Voditeljka libanske televizijske stanice Rima Karaki uspešno se odbranila od verbalnih napada svog sagovornika u programu, muslimanskog učitelja Hani al-Sebaija tokom priče o hrišćanskim prelazima u Isis.
Voditeljka libanske televizijske stanice Rima Karaki uspešno se odbranila od verbalnih napada svog sagovornika u programu, muslimanskog učitelja Hani al-Sebaija tokom priče o hrišćanskim prelazima u Isis.

Kada je njen sagovornik već dugo i preširoko govorio o istorijskim činjenicama i pozadinama, Rima je uskočila i pokušala da ga prekine, na šta je on veoma burno reagovao.

"Slušaj, nemoj da me prekidaš. Odgovaraću koliko ja želim. Kako je ovo ponašanje?", rekao je on.

Ona mu je poručila da može da nastavi ukoliko se ponaša pristojno i ne vređa je. "U ovom studiju, ja vodim program", odgovorila je Rima.

Sagovornik joj je potom rekao da "umukne" kako bi on mogao da priča, na šta je ona rekla da je ovo uključenje gotovo. Kada je on pokušao da nastavi govor, u sred rečenice je njegov mikrofon - isključen.

"Ili ima uzajamnog poštovanja, ili nema razgovora", zaključila je ova tv voditeljka.

Pogledajte kako je ovaj razgovor tekao.

  • Blok

    08.03.2015 18:49
    A zasto nije isto ovo uradila
    Trninicka sa Covicem pre neki dan koji se pokazao kao olicenje nevaspitanja, drskosti i bahatosti?
  • Jovica

    08.03.2015 11:55
    Hrabrost ili Ludost ?
    Ovoje neizrecivo Hrabar čin, kada se zna da se kod njih žene tretiraju kao niža vrsta, kada se zna da tamo silovatelja puštaju a silovanu sude, kada se zna da ih udaju još dok su djevojčice protiv njihove volje a za neposluh kamenuju.
    skidam kapu.
  • Ulinsky

    08.03.2015 10:32
    Deri buraniju !
    Odlicno se snasla. Uzgred, tetka odlicno izgleda... ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.