Džoana Rouling sa fanom iz Srbije raspravljala o seksualnosti Dambldora

Autorka serijala o Hariju Poteru Džoana K. Rouling, na Tviteru je napisala jednoj devojci iz Srbije šta misli o muškarcima homoseksualnog opredeljenja.
Autorka serijala o Hariju Poteru Džoana K. Rouling, na Tviteru je napisala jednoj devojci iz Srbije šta misli o muškarcima homoseksualnog opredeljenja.

Iako ima nalog na Tviteru, autorka Harija Potera Džoana Rouling je u poslednjih šest godina razmenila tek nekoliko stotina tvitova. Međutim, pre neki dan je odgovorila jednoj devojci iz Srbije koja joj je postavila sledeće pitanje:

"Hvala Vam puno što ste napisali Harija Potera. Zanima me zašto je Dambldor gej, pošto mi on nikada nije izgleda tako?"

Roulingova je kratko odgovorila: "Možda zato što gej ljudi izgledaju kao….ljudi?"

Povodom seksualnog opredeljenja svog lika iz knjige, Džoana je još napisala: "Nije nikakva novost da muškarac koji je istovremeno divan i hrabar može biti zaljubljen u drugog muškarca. Na kraju krajeva, on je moj lik i imam pravo da kažem o njemu sve to što sam rekla."

Na njen tvit, Ana Kocović je odgovorila: "Sjajan odgovor. Da, potpuno ste u pravu."

Ovo nije prvi put da Džoana objašnjava fanovima Harija Potera Dambldorovu seksualnost kao i svoje stavove povodom toga.
  • qwert

    25.03.2015 15:12
    Ono kada te neko ugasi prostom recenicom i vidis da ono sto pitas zaista nema smila.
  • Lala

    25.03.2015 13:45
    i onaj..
    sv.Sava je imao cudne sklonosti
  • bozans

    25.03.2015 13:42
    srbija brale
    homofobna srpkinja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.