Dženifer Aniston najseksipilnija žena svih vremena?

Časopis "Men’s Health" sastavio je listu od sto najseksipilnijih žena svih vremena, a iako o ukusima ne vredi raspravljati, deset prvoplasiranih su poprilično iznenađenje.

Časopis "Men’s Health" sastavio je listu od sto najseksipilnijih žena svih vremena, a iako o ukusima ne vredi raspravljati, deset prvoplasiranih su poprilično iznenađenje.

Prema mišljenju tima urednika ovog časopisa, najseksipilnija žena svih vremena je američka glumica Dženifer Aniston, iza koje je poziciju zauzela njena crnokosa koleginica Rakel Velč. Legendarna Merilin Monro zauzela je treće mesto, a iza nje nalaze se nekadašnja tinejdž zvezda Britni Spirs i kraljica popa Madona. Bondova devojka Ursula Andres zaslužila je šesto mesto na ovoj laskavoj lestvici, a sledi je Beti Pejdž. Prsata "čuvarka plaže" Pamela Anderson stala je na osmo mesto, a preostala dva mesta u Top 10 najseksipilnijih žena svih vremena popunili su Džejn Fonda i Andželina Žoli.

Kako navode u ovom časopisu," smešno je seksi", a Anistonova je ume da zasmeje na tih, ljudski način - ona je seksi i stvarna, što je čini najseksipilnijom ženom našeg doba.

 

  • Scotch Bonnet

    12.12.2011 12:32
    Lepota & sexipil
    "Beauty is in the eye of the beholder"

    Kanda bi mogli "kriticari" da izadju ponekad iz svojih soba i probaju sa druzenjem.
  • Uncut

    11.12.2011 17:42
    ima jos...:)
    ...da nastavim niz...Andie MacDowell, Jessica Lange...Meryl Streep...
  • Andrija Šrek

    11.12.2011 14:09
    Pogrešno, pogrešno.
    Šeron Stoun, Katrin Danev, Monika Beluči, Skarlet Johanson, Džos Stoun, Kejt Blanšet, Meg Rajan (ako ćemo "smešno je seksi"), Linda Evanđelista, Šerilin Fen, Lara Flin Bojl, Maraja Keri, Dženifer Lopez, Gvinet Paltrou...samo su neke kojih sam se setio a mnogo su lepše od Dženifer Aniston...ali o ukusima ne vredi raspravljati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.