Otvorena Temerinska petlja

Danas je za saobraćaj otvorena Temerinska petlja kod megamarketa "Rodić" na Klisi.

Danas je za saobraćaj otvorena Temerinska petlja kod megamarketa "Rodić" na Klisi. Takođe je završena i druga traka autoputa na ovoj deonici, a vozačima je sada omogućeno da na autoput izađu i sa ove petlje.

Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić, kaže za 021 da će petlja rasteretiti gradski saobraćaj.

"Ovo će rasteretiti grad u mnogome, a moći ćemo da brže završimo i Kaćki most, koji je dugo vremena problem. Sledeće godine očekujemo još jedan izlazak na autoput, preko Bulevara Evrope, tako da će naš grad biti rasterećen iz više pravaca", kaže Pavličić.

Ministar infrastrukture, Milutin Mrkonjić, navodi da će i radovi oko izmeštanja dalekovoda koji se nalazi u blizini biti uskoro završeni.

"Ipsilon krak je počeo da se gradi, tako da je logično da dalekovod moramo da pomerimo. To je sada problem, ali ćemo taj krak sigurno završiti, ako ne u roku, onda šest meseci nakon roka"

Mrkonjić je kazao da će izgradnja novih traka na autoputu od Novog Sada do Horgoša i Kelebije biti završena do početka februara. Tvrdi i da će novi most kod Beške biti gotov do maja.

Najavljeno je da će do aprila ili maja biti otvorena i Zrenjaninska petlja, ukoliko to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

  • 09.12.2010 10:02
    Zbunjeni
    Nisam video tablu : petlju Novom Sadu predaje doktor Bojan P - znači petlja nije ni otvorena
  • ćelavac

    09.12.2010 00:08
    Aj mi "neko" OTVORI pivo
  • iznenađen

    08.12.2010 21:13
    Ja sam otvaranje očekivao pred izbore pa sam sad u zbuni??? Ili će uskoro izbori ili je neka druga podlost u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti