KFC i Mek na Spensu

Restoran brze hrane "Kentaki fraj čiken" će uskoro otvoriti svoj objekat na Spensu, na mestu gde je donedavno bila Gradska kafana.
Restoran brze hrane "Kentaki fraj čiken" će uskoro otvoriti svoj objekat na Spensu, na mestu gde je donedavno bila Gradska kafana.

Prema rečima direktora Spensa Živka Popova, konačna odluka će biti poznata za desetak dana. Ukoliko KFC zauzme prostor na prvom spratu, vrlo je verovatno da će i "Mek donalds" na ovoj lokaciji otvoriti drajv in restoran, odnosno mesto za kupovinu hrane iz automobila.

Predstavnici obe kompanije su u poslednje vreme u dva navrata imali sastanke sa rukovodstvom ovog javnog preduzeća. Lokacija im najviše odgovara zbog blizine Univerziteta i studentskog doma.

  • tiberius

    24.03.2011 17:33
    kfc i mac prodaju smece. da zivimo u normalnoj drzavi placali bi oni "debelo" za to sto su im obroci neprilagodjeni ljudskim potrebama.
  • Teos.

    24.03.2011 14:22
    Mnogo zdrava hrana za prljave poslove
    KFC, uz otrove koje prodaju, to je samo paravan za americko-obavestajnu agenturu.Znamo to dobro mi iz ..........
  • Jovan

    24.03.2011 14:13
    @Budala
    Uf, bilo bi lepo da si u pravu, ali verovao ili ne, Meku ide sjajno. Usao sam pre nekih nedelju dana u njega i bio je prepun.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti