Nova pobeda košarkaša u kolicima

U Novom Sadu je u subotu odigrano četvrto kolo NLB lige za košarkaše u kolicima. Domaćin turnira, Vojvodina Hypo Alpe Adria Bank, zabeležila je i treću pobedu u tom takmičenju, savladavši Sloveniju 2 sa 85:40.


Kapiten Vojvodine Aleksandar Jovanović bio je najefikasniji sa 33 poena, Elvir Purić je postigao 19, Željko Ćirković 13, Zvonko Nikolić 10, Nenad Bugarski četiri i Željko Ilić, Goran Vezmar i Dejan Popović po dva poena. U ekipi Slovenije 2 najefikasniji bio je Boris Klep sa 14 poena. 

U ostalim mečevima, Sana je bila bolja od Stele Zagreb sa 61:53, dok su Vodice pobedile Sloveniju 1 sa 73:47. 

Posle četiri kola, Vojvodina vodi sa tri pobede i jedinom porazom. Po tri pobede imaju i Sana i Vodice, ali slabiju koš-razliku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti