Popularni Netflix dolazi u Srbiju

Netflix, jedan od najpoznatijih servisa za onlajn prikazivanje filmova, serija, TV emisija i originalnog i dokumentarnog programa, dolazi u Srbiju.

To je 6. januara objavljeno na Netflix konferenciji u Las Vegasu u okviru ceS 2016 sajma. "Svedoci smo rađanja nove globalne internet televizije", rekao je Rid Hejstings, direktor Netflix-a. Pored poznatih holivudskih blokbastera i vanvremenskih klasika Netflix prikazuje i serije poput "House of Cards" i "Orange is the New Black".

Netflix je moguće pratiti na pametnim televizorima, na internetu preko računara i preko iOS, Android i Windows Phone (Windows 10 mobile) aplikacija, kao i na nekoliko drugih načina.

Da biste koristili Netflix u Srbiji, potrebno je da imate aktivnu (validnu) kreditnukarticu i da odaberete jedan od tri sistema pretplate - cene su 7.99, 9.99 i 11.99 evra u zavisnosti od sadržaja koji želite da gledate i na koliko ekrana-uređaja istovremeno.

Autor: Mondo

  • /

    07.01.2016 09:18
    /
    pitanje je da li je ovo najava sankcija prema pirateriji?

    sa druge strane, netflix za srbiju ce biti neko potemkinovo selo kao i svaki medij koji se lokalizuje.
    ocekujte ivkovu slavu, malog budu ili ono sa cg sirenama u repertoaru
  • novosadjanin

    07.01.2016 07:22
    titlovi?
    pitanje je da li ce biti obezbedjeni titlovi za sadrzaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.