Glumac negirao da je njegov lik Noćni Kralj

Jedna od teorija koja se pojavila tokom emitovanja sedme sezone serije Igra prestola je da je Noćni Kralj (Night King), koji predvodi vojsku mrtvih severno od zida, zapravo Bren Stark.
Ovu teoriju demantovao je glumac Ajzak Hempsted Rajt, koji tumači lik mladog Starka.
 
Ideja da Bren Stark koristi svoju sposobnost putovanja kroz vreme dovela je do različitih teorija - od toga da je on Ludog Kralja učinio ludim, do toga da je kao Bren Graditelj igradio Zid, pa do poslednje da je on Noćni Kralj.
 
Prema poslednjoj teoriji, Bren je otišao daleko daleko u prošlost kako bi sprečio rođenje Noćnog Kralja, ali da su ga zarobila Deca Šume i slučajno ga pretvorila u neprijatelja kojeg treba da uništi.
 
"Mislim da su oni pre dva drevna bića Vesterosa, nego što su ista osoba", rekao je Rajt.
 
Dodaje da Trooki gavran postoji "bog zna od kada", a Beli hodači su tu od početka vremena. "Kao što smo videli, njih su stvorila Deca Šume, tako da oni ne mogu biti stariji od toga. Možda o tome možemo razmišljati kao o dva lika koji imaju ogromnu moć, ali jedan je čudovište nalik Frankenštajnu kojeg pokreću samo mržnja i nasilje. Zatim, tu je i Bren koji koristi svoje moći za dobro", rekao je Rajt.
  • Andrija Šrek

    04.09.2017 11:58
    @TG
    Misliš Aegon Targaryen? :-)
  • TG

    03.09.2017 21:20
    To nista ne znaci, i jon snow je rekao da ce umreti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.