Red Bul će proizvoditi i pivo

Šef austrijskog proizvođača energetskih napitaka Red Bul, Ditrih Matešic najavio je da će se oprobati u proizvodnji piva.

Prema pisanju lista "Standard", u 2017. bi trebalo da se počne sa pripremama za proizvodnju piva u Štajerskoj.

Pre osam godina Matešic je kupio izvor u opšini Pols, uključujući i urušeni dvorac, 15 kilometara od Red Bull Ringa u Spielfeldu. Ranije je ovde flaširana izvorska mineralna voda, a uskoro će poteći pivo.

Prema izvorima, stari dvorac će 2017. biti obnovljen uz instaliranje punionice, a delatnost će biti dopunjena ugostiteljstvom. Predviđeno je da se lokalne Red Bull firme snabdevaju pivom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.