Ukradeno vino vredno 250.000 evra

Lopovi u Francuskoj ukrali su vino u vrednosti od 250.000 evra nakon što su kroz pariske katakombe provalili u podrum privatne kuće.
Ukradeno vino vredno 250.000 evra
Foto: Pixabay

Prema izveštaju policije, lopovi su iz podruma odneli više od 300 boca skupocenog vina. Nakon toga su bežali kroz tunele, 20 metara ispod glavnog grada Francuske, koji je dug blizu 250 kilometara. Pljačka u podrumu kuće desila se u blizini Luksemburških vrtova u noći između ponedeljka i utorka.

Detektivi su rekli kako su lopovi morali biti dobro organizovani i pripremljeni za pljačku s obzirom na to da su bušili zidove katakombe kako bi došli do podruma kuće. Inače, tlo ispod podruma je uglavnom bilo od krečnjaka.

Pariske katakombe nisu zatvorene za posete tokom noći, a preko dana se mogu obilaziti uz pratnju vodiča. Vlasti su već odavno u katakombama identifikovale tajne ulaze do nekih stambenih zgrada kroz nekadašnje rupe za kanalizaciju, zbog čega su upozoravale na moguće održavanje tajnih sastanaka ili korišćenje prostora za snimanje filmova.

  • Vlada

    31.08.2017 08:30
    !
    Al ce kvalitetno da se ozderu !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima