Prodaje onlajn čizburger star šest godina

Poljoprivrednik iz Kanade odlučio je da 7. juna 2012. godine počne s eksperimentom i proveri tvrdnje da Mekdonaldsovi proizvodi ni nakon nekoliko godina stajanja ne propadaju.
Prodaje onlajn čizburger star šest godina
Foto: Pixabay
Rezultate svog eksperimenta, odnosno čizburger star šest godina, prodaje na eBayu za 29,99 dolara.
 
Dejv Aleksander rekao je za američki "Time" kako 2012. godine nije verovao u urbanu legendu da su čizburgeri loši i da je zbog toga rekao svojoj ćerki da mu u Mekdonaldsu kupi čizburger i pomfrit. 
 
Na kraju je odlučio da sprovede eksperiment kako bi proverio tvrdnje da proizvodi tog lanca brze hrane ni nakon nekoliko godina stajanja ne propadaju. Kako kaže, šest godina posle čizburger je izgubio na vlažnosti, sir je dobio svetlo smeđu boju, ali obrok i dalje izgleda kao da ga je kupio jutros posebno zbog toga što krompir izgleda skoro savršeno. 
 
Istakao je kako čizburger i pomfrit šest godina nije dirao i da je iznenađen činjenicom da hamburger izgleda jako dobro. Rezultate svog eksperimenta danas prodaje na eBayu za 29,99 dolara. 
 
 
Zanimljivo je i da je 2013. godine Dejvov prijatelj napravio domaći čizburger i pomfrit, koji nakon pet godina stajanja izgleda mnogo lošije od Mekdonaldsovih proizvoda. 
 
"Domaći pomfrit izgleda poput sitnih kamenčića, a 'Mekov' savršeno", rekao je Aleksander dodajući da je "priroda odbila da uzme" proizvod iz svetskog lanca restorana brze hrane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.