FOTO: Pas i vlasnik strasni ljubitelji lule

Vlasnik malog španijela Džaspera, Padrijatik Sir dugo je strastveni ljubitelj lule, a tu naviku usvojio je i njegov ljubimac.
Vlasnik malog španijela Džaspera, Padrijatik Sir dugo je strastveni ljubitelj lule, a tu naviku usvojio je i njegov ljubimac.

Kako tvrdi vlasnik, mali Džasper zaista voli da zapali koju, iako mu on daje praznu lulu. On se tako "navukao" na ovu čudnu spravu, a svakako neobičnu za životinju. Međutim, pošto je vlasniku nedavno javljeno da zbog svog osetljivog zdravstvenog stanja i teškog oblika dijabetesa mora da prestane da puši lulu, isto će morati i njegov ljubimac.

"Od malena mu je bilo zanimljivo to što imam u ustima. Dao bih mu poptuno čistu lulu, a njemu se, izgleda, veoma svidela. Nosi je svuda sa sobom, u šetnju, u igru, kada smo kod kuće - stalno", kaže Padrijatik.

On dodaje da će psu biti čudno kada svog vlasnika ne bude gledao stalno sa lulom u ustima, te da ne zna da li će Džasper uopšte želeti sam da "puši".

"Videćemo kako će reagovati. Sigurno će mu biti veoma neobično", kaže ovaj Irac.

  • 10.04.2015 13:18
    Arsen
    Divno. Obožavam ljude koji se identifikuju sa voljenim kućnim ljubimcima. Ovo je priča o čeveku i psu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.