Pas ipak neće biti uspavan zbog testamenta

Nemački ovčar Bela, najpoznatiji pas u Americi proteklih nedelja, ipak neće biti uspavana i sahranjena pored svoje vlasnice, kojoj je jedna od poslednjih želja bio počinak sa voljenim ljubimcem.
Nemački ovčar Bela, najpoznatiji pas u Americi proteklih nedelja, ipak neće biti uspavana i sahranjena pored svoje vlasnice, kojoj je jedna od poslednjih želja bio počinak sa voljenim ljubimcem.

Kampanjom pokrenutom na internetu obezbeđeno je dovoljno sredstava da Bela bude prebačena iz rodne Indijane u azil za pse u Juti, gde će "proslaviti tople i srećne praznike uz mnogo poslastica, igračaka i ljubavi".

Podestimo, Belina vlasnica Koni Lej je u svom testamentu navela da bi Belu trebalo uspavati i sahraniti pored nje u slučaju da joj ne bude obezbeđen smeštaj u nekom azilu.

Kako je naveo njen pravni zastupnik, Koni Lej se plašila da bi zbog svoje "urođene agresivnosti" Bela mogla da pravi probleme novom vlasniku, ali je mogućnost da živ i potpuno zdrav pas bude uspavan izazvala, kako advokat kaže, "neopravdano oštru reakciju javnosti".

Kratka i efikasna kampanja je tako obezbedila Beli dom u azilu "Društvo najboljih prijatelja životinja" u gradu Kanabu.

"Naš prioritet je da Beli pružimo mogućnost da proživi ispunjen i bogat život i da ispunimo ono što bi Koni Lej volela za svog dragog ljubimca", piše u saopštenju azila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.