Preživeo 27 infarkta u istom danu

Rej Vudhal, 54-godišnjak iz engleskog Vednesbarija, proživeo je pravu životnu dramu nakon što je pretrpeo srčani udar dok je igrao fudbal s prijateljima.
No, prava borba je počela tek u bolnici, gde je u 24 sata doživeo još 26 srčanih udara, a lekari su nakon svakog uspeli da ga ožive.
 
Medicinska sestra je izjavila da je dosad najviše sedam puta oživljavala jednu osobu, javlja "San". - Poslednji udar je bio najteži. Supruga me držala za ruku i gledala kako umirem pred njom. Umiranje je kao odlazak na spavanje - izjavio je Rej, inače otac troje dece.
 
Neverovatno je da je Rej najpre odbio pomoć, a tek mu je vozač Hitne pomoći na putu do bolnice objasnio da je doživeo srčani udaru
 
Većina udara u bolnici bila je između devet uveče i tri ujutro, a verovalo se da neće preživeti ni noć. Srećom, lekarski tim je odlično obavio svoj posao i čudesno spasio praktično izgubljen život.
 
Rej je pohvalio bolnicu, te se zahvalio svima koji su učestvovali u spasavanju njegovog života.
 
Lekari prognoziraju da će oporavak trajati pola godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Kako da dobijemo dovoljno vitamina D?

Zašto stariji ljudi, a posebno žene, gube kalcijum iz kostiju i gomilaju ga u krvnim sudovima? Koji su uzroci ovog stanja, da li je i na koji način ga je moguće sprečiti?

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.