Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Hakerka maltretirala žrtve pornografijom

Kanađanka Valeri Žinjak tokom 2012. godine bez znanja vlasnika kompjutera preuzimala je kontrolu nad mikrofonom, kamerom, zvučnicima i drugim delovima kompjutera i posmatrala ih iz zabave.

Kašikara na sedište DUI u Tetovu, povređeno dete

U blizini sedišta partije Demokratske unije za integracije (DUI) Alija Ahmetija, u Maloj Rečici kod Tetova, u nedelju uveče odjeknula je snažna eksplozija, a prema izveštajima makedonskih medija, u eksploziji je povređeno jedno dete.

Policija suzavcem terala Etiopljane

Na glavnom trgu u Tel Avivu izbili su danas sukobi, tokom okupljanja hiljada ljudi, uglavnom pripadnika etiopske manjine u Izraelu, na protestu protiv rasizma i brutalnosti policije.

Niko neće da zaposli bivše robijaše

"Zatvor mi nije bio težak, teška je sloboda", kaže M. R.(34), jedan od bivših zatvorenika koji u Leskovcu bezuspešno pokušava da nađe bilo kakav posao.

Zapaljena kamp-prikolica članu SNS-a

Povereniku SNS u negotinskom selu Samarinovcu Dragiši Barbuloviću zapaljena je kamp-prikolica, a sumnja se da su požar podmetnuli politički neistomišljenici.

Računi pojedu 40 odsto plate?

Komunalne usluge kod nas su jeftinije u poređenju sa komšilukom, ali to i nije neka uteha za naše koverte. Da bi podmirio izdatke za komunalije, građanin Srbije radi 68 sati.

U napadu na školu u Siriji poginulo četvoro dece

U eksploziji bombe koja je pogodila školu u sirijskom gradu Alepu, poginulo je danas najmanje sedmoro civila, među kojima je četvoro dece i nastavnik, saopštila je nevladina organizacija Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Londonu.