Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

NBS: Devizne rezerve manje za 444 miliona evra

Devizne rezerve Narodne banke Srbije (NBS) na kraju novembra iznosile su oko 10,270 milijardi evra, što je za oko 444 miliona evra manje u odnosu na oktobar, kada su iznosile oko 10,714 milijardi evra.

Putin ličnost godine

Predsednik Rusije Vladimir Putin izabran je za najuticajniju osobu u svetu za 2014. godinu.

Šešelj se udružuje sa Dverima?

Vojislav Šešelj, lider vanparlamentarne SRS, otpočeo je razgovore sa predstavnicima pokreta Dveri o stvaranju patriotskog bloka koji bi radio na rušenju aktuelne vlasti i raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Pokrajinski budžet u 2015. manji za 3,6 odsto

Pokrajinska vlada utvrdila je večeras Predlog pokrajinske skupštinske odluke o budžetu za 2015. godinu, prema kojoj budžet Vojvodine u 2015. godini treba da iznosi 62,33 milijarde dinara.

Vršac: Poseta osnovnoj školi i gimnaziji

Radni sastanak s direktorima Osnovne škole "Mladost" i Gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu danas je održan sa ciljem da se prikupe informacije od direktora ovih prosvetnih institucija o bezbednosti učenika za vreme održavanja štrajka prosvetnih radnika.

DSS: Vojvodina koketira sa NATO paktom

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije za Vojvodinu Milenko Jovanov kritikovao je danas odluku kolegijuma Skupštine AP Vojvodine da krajem janura naredne godine poseti sedište NATO u Briselu, zapitavši se kakve veze Vojvodina ima sa NATO.

Uhapšeno 12 osoba, među kojima i tri policajca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije uhapsili su 12 osoba, među kojima i tri policajca, zbog sumnje da su počinili razbojništvo, tešku krađu, proizvodili i prodavali oružje i eksplozivne materije.