Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pronađeno 50 tona ukradene čokolade

Pedeset tona tona čokolade "Lindt" pronađeno u hladnjačama blizu Napulja, što je mali deo čokolade ukradene od ove švajcarske kompanije poslednjih meseci.

Nagrađeni najbolji vojvođanski učenici

Učenici osnovnih i srednjih škola iz Vojvodine koji su u školskoj 2013/14. godini postigli vrhunske rezultate na takmičenjima, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nagradio je večeras priznanjima i novčanim nagradama u ukupnom iznosu od 3 miliona dinara.

Ubio 42 osobe iz zadovoljstva

Brazilska policija saopštila je danas da je Sailson Hize das Grasas, koji je uhapšen zbog sumnje za ubistvo, priznao da je u protekloj deceniji ubio 42 osobe.

Tadić od januara u Vladi?

Predsednik Socijademokratske stranke Boris Tadić rekao je večeras da ostavlja otvorenom mogućnost da od januara bude u novoj, rekonstruisanoj Vladi Srbije, ali da ostaje i opcija da i dalje bude u opoziciji.

VIDEO: Rajko Božić imao misiju da sruši Kastra

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) poslala je početkom 2009. godine srpskog muzičkog promotera Rajka Božića na Kubu, sa tajnim zadatkom da se udruži sa jednim od najozloglašenijih repera u Havani i nahuška omladinu protiv kubanske vlade, javio je AP.

Javna preduzeća prete štrajkom

Ukoliko Vlada Srbije ne odustane od smanjenja zarada i drugih prava zaposlenima u javnom i državnom sektoru Konfederacija slobodnih sindikata će 16. decembra organizovati jednočasovni štrajk u javnim preduzećima širom Srbije.

Dinar sutra malo jači

Dinar će sutra ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs biće 121,9713 dinara za evro.

Hakeri ukrali podatke svih građana?

Petorica mladih srpskih hakera provalila su u državni sistem i uzela JMBG gotovo svih građana Srbije, a kao dokaz su priložene tabele sa podacima građana Novog Beograda, Novog Sada, Jagodine...

Advokatima porez povećan za 10 odsto

Vlada Srbije danas je usvojila izmene i dopune Uredbe o bližim uslovima, kriterijumima i elementima za paušalno oporezivanje obveznika poreza na prihode od samostalne delatnosti.